Leer Yoga Stap voor Stap vanaf de basis!

In 9 online lessen leer je alle basisoefeningen van Yoga voor meer ontspanning, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht!

BEGIN NU MET YOGA STAP VOOR STAP!

Danny - Deelnemer Yoga Stap voor Stap:

Uit wat bestaat Yoga Stap voor Stap?

Yoga Stap voor Stap bestaat uit 9 video’s met Yogalessen van ongeveer een uur waarin we de belangrijkste yogahoudingen, series en ontspanningsoefeningen met je doornemen.

Daarnaast bevat de cursus een bonus video over de Yoga filosofie. Ook zijn er bonusvideo's over:

 • De Yoga Ademhaling
 • Tijd & Discipline vinden voor Yoga
 • Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen)

De video's kun je op alle apparaten bekijken.

Yoga Stap voor Stap wordt met trots gepresenteerd door Happy with Yoga!

 • Ademhaling

  Je leert onder andere op de juiste manier ademhalen. Veel mensen ademen op een verkeerde manier, en dat kan direct al voor bijvoorbeeld meer stress zorgen. Controle krijgen over de adem geeft je meer kracht en uithoudingsvermogen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je beter kunt focussen en ontspannen bent.

 • Bewegen op de ademhaling

  Ook leren we om de ademhaling te linken aan de bewegingen. Dit zorgt ervoor dat we de adem goed door het lichaam kunnen laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek en schouders en in de onderrug.

 • Flexibiliteit & Kracht

  Daarnaast gaan we aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die wat pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam. Dit gezonde lichaam kan je gebruiken om vol achter je doelen in het leven aan te gaan.

 • Yoga leren op je eigen tempo

  Yoga Stap voor Stap bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt, en ze terugspoelen of op pauze zetten als iets niet duidelijk is. Je kunt de houdingen dus in alle rust bestuderen.

 • Ontspanningsoefeningen

  Naast fysieke houdingen bevat elke les ook twee ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. De ontspanningsoefeningen helpen je om de uitwerking van de les goed te voelen, en de rondrazende gedachten te kalmeren.

 • Diverse Yogaseries

  Naast losse houdingen bevat Yoga Stap voor Stap ook een aantal series. De Zonnegroet is hier het meest bekende voorbeeld van.

Ook krijg je nog een handig Ebook met de 25 allerbelangrijkste houdingen uit de cursus.

Het Ebook bevat een foto van deze houdingen en de houding wordt uitgebreid uitgelegd, de voordelen ervan worden beschreven en er worden suggesties gedaan voor eventuele aanpassingen.

En natuurlijk kun je ons altijd mailen als je als nog vragen hebt of vastloopt bij de oefeneingen.

Als je Yoga Stap voor Stap nu besteld krijg je toegang tot:

 • 1

  9 Volledige Yoga lessen

  9 Yogalessen van ongeveer een uur waarin we jou alle basishoudingen van de Yoga uitleggen. Alle lessen kun je zo vaak bekijken als je wilt op alle apparaten.

 • 2

  Een Ebook met de 25 belangrijkste houdingen

  Een handig Ebook met de 25 belangrijkste houdingen tot in detail uitgelegd. Ook vind je hier informatie over de voordelen van de houdingen en eventuele aanpassingen.

 • 3

  Een BONUS les

  Een BONUS les waarin we je de Yoga filosofie uitleggen. Dit is belangrijk om Yoga beter te begrijpen.

 • 4

  Meer Bonus video's en losse series

  Daarnaast bevat de cursus nog meer video's over de Yoga ademhaling, tijd en discipline vinden voor Yoga en het herkennen van je eigen grenzen. Ook staan er video's van losse series in, voor als je even geen tijd hebt om een volledige les te volgen.

BEGIN NU MET YOGA STAP VOOR STAP!

Dit is wat andere cursisten vonden van Yoga Stap voor Stap

Marleen over Yoga Stap voor Stap (tester Yoga Stap voor Stap)

"Ik was altijd bang om voor gek te staan bij Yoga. Al die vreemde houdingen. Yoga Stap voor Stap was daarom perfect voor mij. Alle houdingen en oefeningen kan ik rustig thuis om mijn eigen tempo uitvoeren, zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat er iemand naar me kijkt. Sinds ik Yoga doe merk ik dat ik meer energie heb, en makkelijker kan omgaan met stress. Ik zit gewoon lekkerder in mijn vel eigenlijk."

Fenny over Yoga Stap voor Stap:

Manuela over Yoga:

Beslis niet NU, maar test Yoga Stap voor Stap eerst 30 dagen geheel risicoloos uit.

Aangezien we vrij zeker zijn dat je door deze 9 Yoga lessen, plus de bonussen, alle basisprincipes van de Yoga op een eenvoudige manier kunt aanleren en daarmee meer uit jezelf kunt halen, bieden we jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Vind jij de yogaoefeningen niets voor jou of helpt het je niet verder? Geen probleem. Stuur ons na die 30 dagen 1 simpel mailtje waarin je zegt dat je jouw geld terug wilt en je krijgt het diezelfde dag teruggestort. De garantieperiode gaat in vanaf de 31e dag en duurt 14 dagen.

We gaan je geen vervelende vragen stellen of iets anders, Je krijgt gewoon je geld terug!

Je loopt dus totaal geen risico en je hebt dus helemaal niets te verliezen!

We willen mensen met deze online beginner cursus echt verder helpen, dus ben je niet tevreden met je aankoop, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wil je graag meedoen aan deze cursus? Dan kan je hem aanschaffen via onderstaande knop. We weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. En als je tijdens de cursus vragen hebt, mag je ons altijd mailen en zullen we je vragen altijd beantwoorden.

Meld je nu aan voor Yoga Stap voor Stap:

BEGIN NU MET YOGA STAP VOOR STAP!

Na 30 dagen niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Mocht de cursus je om de een of andere reden echt niet bevallen, dan geven wij jou je geld terug. We willen mensen graag de voordelen van Yoga laten ervaren en ze echt verder helpen. Is dit niet het geval? Stuur ons dan een mailtje en we storten je geld terug.

Ga aan de slag met Yoga Stap voor Stap en krijg toegang tot:

 • 9 Volledige Yoga lessen

  9 Yogalessen van ongeveer een uur waarin we jou alle basishoudingen van de Yoga uitleggen. Alle lessen kun je zo vaak bekijken als je wilt op alle apparaten. yoga stap voor stap cover

 • Een Ebook met de 25 belangrijkste houdingen

  Een handig Ebook met de 25 belangrijkste houdingen tot in detail uitgelegd. Ook vind je hier informatie over de voordelen van de houdingen en eventuele aanpassingen. Yoga Ebook Houdingen

 • Een BONUS les

  Een BONUS les waarin we je de Yoga filosofie uitleggen.

 • Bonus video's en losse series

  Je krijgt toegang tot bonus video’s over onder andere de Yoga ademhaling, tijd & discipline vinden voor Yoga, je eigen grenzen kennen EN losse series van Yoga houdingen, zoals de Zonnegroet voor als je even geen tijd hebt om een volledige les te volgen. fb logo

 • Een leuke community met Superyogi's 🙂

  Ook word je natuurlijk onderdeel van een leuke groep (beginnende) Yogi’s die elkaar helpt bij vragen of problemen EN die je helpen om gemotiveerd en enthousiast te blijven! Zowel in een besloten Facebook groep (optioneel) en het ledengedeelte van de cursus.


NU GEEN € 97 MAAR € 57 


START NU MET YOGA STAP VOOR STAP

Heb je vragen over Yoga Stap voor Stap? Stuur gerust een mailtje naar info@happywithyoga.com

Jij hebt vragen? Wij hebben antwoorden:


 

 • q-iconMoet je lening zijn om te beginnen met Yoga Stap voor Stap?

  Nee, absoluut niet. Dat je lenig moet zijn voor Yoga is een van de grootste misverstanden. Net zoals je niet gespierd hoeft te zijn om te beginnen met fitnessen, hoef je niet lenig te zijn om te starten met Yoga. Je wordt door de oefeningen vanzelf flexibeler.

 • q-iconIs Yoga Stap voor Stap Zweverig?

  Nee. De cursus is speciaal gemaakt om het toegankelijk te maken voor iedereen. De meditaties en ontspanningsoefeningen zijn simpelweg een manier om de rommel in je hoofd op te ruimen. Wat fitnessen is voor je lichaam, zijn Meditatie en Mindfulness voor je geest. Daar is niets zweverigs aan.

 • q-iconKan je afvallen door Yoga?

  Veel mensen worden aangetrokken door Yoga vanwege de fysieke voordelen, bijvoorbeeld afvallen. Hoewel dit niet het echte doel is van Yoga, kan je er zeker door afvallen. Het draait er om dat je een gezonde geest in een gezond lichaam krijgt. Als je er mee aan de slag gaat, is de kans groot dat je wat zult afvallen.

 • q-iconIs Yoga alleen maar ontspanning, of ook inspanning?

  Yoga draait lang niet alleen maar om ontspannen. Er zijn veel verschillende soorten Yoga, dus het is afhankelijk voor de soort Yoga die je doet. Wij vinden het belangrijk om het lichaam eerst in te spannen en spanningen er uit te werken, zodat je vervolgens beter kan ontspannen en meer tot rust kan komen.

 • q-iconIs Yoga alleen voor vrouwen?

  Nee, absoluut niet. Ver uit het grootste deel van de Yoga beoefenaars is vrouw, maar er komen steeds meer mannen bij. Juist vanwege de talloze voordelen. De mannen zijn met een echte inhaalslag bezig.

 • q-iconIs Yoga een religie?

  Nee, Yoga is geen religie. Yoga draait om werken aan jezelf en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Of je nu Christen, Moslim, Hindoe bent, of welke andere religie dan ook, iedereen kan aan Yoga doen.

 • q-iconWelke resultaten kun je over het algemeen verwachten?

  Als je echt aan de slag gaat met Yoga kan het zich over heel je leven verspreiden. Een echte lifestyle wordt het dan met talloze voordelen. De belangrijkste dingen die je door het volgen van deze cursus zal merken zijn o.a.: Meer kracht, meer flexibiliteit, beter slapen, meer ontspanning, minder stress, betere focus, een groter gevoel van geluk en kleine pijntjes die kunnen verdwijnen in bijvoorbeeld je rug, nek of schouders.

 • q-iconIk ben ouder / niet in vorm. Is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

  Het mooie van Yoga is dat het geen ‘prestatie activiteit’ is. Je beweegt dus altijd binnen je eigen mogelijkheden. Je start op het punt waar je nu bent, in wat voor mentale en fysieke conditie dan ook, en vanaf daar werk je verder aan jezelf. Lukt een houding niet? Luister dan naar je lichaam en pas het aan. Je weet zelf wat het beste voor je is. Luister naar de signalen van je lichaam. Yoga kan daarom door iedereen beoefend worden.

 • q-iconIk ben een beetje nieuw en nerveus over het online betalen. Is het echt veilig om het boek te bestellen via jullie website?

  We begrijpen dat er veel mensen zijn die nog nooit iets via internet hebben gekocht en een beetje nerveus zijn om “zomaar” geld over te maken via bankoverschrijving, creditcard of iDEAL. Vandaag de dag zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij een pinautomaat op straat.

  Het account wat wij gebruiken (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen. Ook wij hebben geen toegang tot jouw gegevens.

  Paypro is de grootste en meest populaire manier van het aanschaffen van online informatie in de vorm van boeken, cursussen etc. Paypro heeft een goede reputatie en beveiliging is nog nooit een probleem geweest.

 • q-iconZijn de video's echt op alle apparaten te bekijken?

  Alle video’s in de cursus zijn online gezet via VIMEO (vergelijkbaar met YouTube). Dit betekent dat je net als YouTube, de video’s overal kunt bekijken, en zo vaak je maar wilt, op het moment dat je bent ingelogd in het afgeschermde ledengedeelte.

 • q-iconKan ik alle video's echt zo vaak bekijken als ik zelf wil?

  Ja. Net als bij YouTube filmpjes kun je alle lessen zo vaak bekijken als je wilt. Ook kun je ze pauzeren of een stukje terugspoelen als je iets niet begrijpt. We raden je zelfs aan om alle afleveringen meerdere keren te volgen, om de basis van Yoga er goed in te krijgen. Afhankelijk van hoe vaak je Yoga doet, kan je zo dus weken of maanden met deze cursus vooruit.

 • q-iconIk heb al wat ervaring met Yoga, is Yoga Stap voor Stap dan nog wel geschikt voor mij?

  Zeker weten! Ook al heb je al wat ervaring, is deze cursus uitermate geschikt om je zelf alle basisprincipes en oefeningen aan te leren. Een ideale blauwdruk zeg maar. Je kunt er altijd op terug vallen en het lekker thuis in je woon- of slaapkamer doen, op een tijdstip dat jou goed uit komt.

 • q-iconWat moet ik doen als ik toch niet tevreden ben over Yoga Stap voor Stap?

  Mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn over de cursus, dan kan je ons na 30 dagen een mailtje sturen dat je je geld terug wilt. Wij zullen dan het cursusbedrag terugstorten.

 • q-iconWaar kan ik Yoga Stap voor Stap bestellen?

  De snelste manier om toegang te krijgen tot Yoga Stap voor Stap is door op onderstaande knop te klikken. Yoga Stap voor Stap is alleen maar te bestellen via deze website.

JA, GEEF ME TOEGANG TOT YOGA STAP VOOR STAP!